Menú

UN PATI MÉS GRAN

A finals de quart van començar a fer obres.
La direcció de l’escola ens va voler fer una escola més gran, millorada i amb espais més grans.
Abans teníem els vestuaris a l’entrada de l’escola (a l’església) però ara ens els han posat a l’altra punta. No teníem quasi espais per jugar. Van ampliar l’escola però això tenia avantatges i desavantatges. Per una part tindríem una escola més gran i nova però el pati, mentre es feien les obres, seria més petit. Amb l’ajuda d’unes tanques de ferro van anar reduint el pati per motius de seguretat. Les obres havien començat. Una gran grua no parava de transportar maons, ferros… Anaven fent planta per planta i cada cop que acabaven una planta algun dia no podíem anar al pati perquè l’havien d’encimentar. Vàrem haver d’esperar bastant patint aquesta situació. Ara han passat els mesos i veiem que ha millorat i el tenim més gran, les tanques ja no hi són i no cal que els paletes ens retornin les pilotes quan se’ns colaven.
Ara ens sentim contents perquè tenim un pati gran amb diferents espais per jugar.

Marçal Homs
Marta Torres
6è D

0

Categories:   Primària

Tags:  , ,