El divendres 4 de maig es va dur a terme la Final Territorial dels IV Jocs Florals de Catalunya a l’auditori del Tecnocampus de Mataró.

Els Jocs Florals Escolars de Catalunya és un certamen literari que organitza el Departament d’Ensenyament amb l’objectiu de potenciar i estimular l’expressió i producció escrita dels nois i noies, i fomentar una tradició pròpia arrelada al país.

Enguany la ciutat de Mataró ha estat la seu de la Final Territorial dels centres Maresme-Vallès Oriental. En aquest certamen han participat alumnes de quaranta escoles del Vallès Oriental i Maresme.

Una cinquantena d’alumnes han arribat a aquesta final classificats en les set categories segons el nivell educatiu.

L’Aina Díaz Clavera, de 4t A, ha estat una de les vuit finalistes de la categoria de 8 a 10 anys, amb una poesia que porta per títol, “ Estrella d’hivern”.

Tots els participants van rebre un diploma en reconeixement al seu esforç i entusiasme i un petit record de la seva participació en el certamen.

La dansa i la música també van estar presents en aquest esdeveniment amb alumnes de diferents escoles que van obrir i concloure l’acte amb una interpretació de diverses peces.

Moltes felicitats, Aina.

Teresa Sanmartín

Coordinadora de Cicle Mitjà i Superior

By ELCRIT