Hola nois i noies!

Com ja sabeu en aquests moments l’escola està patint molts canvis, en aquest article parlarem dels que més hi destaquen.

Un d’ells són les grans sales que han fet a cada pis. Són molt amples i estan plenes de finestres. Les parets són blanques, com l’escola en general, fins que les acabin de decorar. Suposem que serviran per fer activitats o classes especials com primària musical, teatre….

També han canviat els lavabos, ara les portes són taronges i ara tot és molt ample

i nou. Una cosa que destaca molt al lavabo és l’assecador de mans, és automàtic i detecta les mans amb un sensor que té!

Dos canvis, que també són molt importants, són el menjador i la recepció. El menjador és més espaiós i hi ha menys sorolls. Gràcies a la nova cuina el menjar

és més bo. Els petits de l’escola també tenen el seu menjador, a nosaltres ens encanta.

La recepció sembla molt més àmplia. Les parets són blanques i hi ha tres portes. Quan entres pots pujar per les escales o per una rampa. A secretària i direcció trobem un altre gran canvi, ara hi són a la planta baixa.

Per acabar aquesta explicació, us parlarem de les coses provisionals. Una d’elles és el pati de P3. Tenen un sorral, un petit tobogan i una caseta per jugar.

Una altre cosa provisional són els vestuaris que ens serveixen per educació física i les activitats extraescolars.

 

Bé, aquesta és la nostra escola actualment.

                                                                                              La classe de 6è C

By ELCRIT