El passat dimecres 17 de gener, el grup científic de primer de Batxillerat, vam anar de sortida al Parc Científic de Barcelona. El taller consistia en esbrinar on es trobaven les proteïnes mitjançant tècniques de pigmentació fluorescent.

L’excursió va començar a l’andana 1 de l’estació de tren de Granollers. Després d’un viatge de tren i metro vam arribar finalment al Parc Científic. Allà, ens van passejar per mig campus i ens van fer descobrir un nou entorn: l’ universitari. El taller es va realitzar allà mateix, juntament amb una altra escola. L’experiment en si va ser una seqüència de procediments de separació i detecció de pèptids, però el més apassionant va ser descobrir que aquells mateixos pèptids eren una potencial possible cura contra l’Alhzeimer. Va ser una experiència molt gratificant que vam saber aprofitar al màxim.

1rA batx

0