El dia 10 de gener de 2018 ens va visitar en Francesc Miralles, un dels dos autors de Pulsacions, juntament amb Javier Ruescas; el llibre que vam llegir el primer trimestre a l’assignatura de Llengua Catalana de 2n d’ESO.

Hi van anar respectivament, en dues sessions, els de la classe A i C, i unes hores abans hi havien anat els del B i els del D.

En Francesc ens va explica que és molt polifacètic: periodista en molts formats (diari, revista, blog…), escriptor i músic de la seva banda Nikosia.

En la seva vessant literària ha escrit molts llibres de diferents gèneres, com autoajuda, creixement personal, literatura juvenil. etc.

En la xerrada vàrem poder escoltar la cançó que va composar per a la presentació del llibre Pulsacions. També li vam poder fer moltes preguntes sobre l’obra i la seva carrera com a escriptor. Després que contestés totes les preguntes, ens va ensenyar un exercici de creativitat literària, que consistia a respondre la pregunta ‘’Què passaria si…?’’. Cada alumne/a havia de completar aquesta pregunta, i així vam poder comprovar que en podrien haver sortit moltes novel·les o contes.

Finalment ens va firmar els llibres i ens hem acomiadat d’ell.

Arlet Arenas

Ona Lasierra

2n ESO C

By ELCRIT