El passat dimecres 10 de gener els alumnes de batxillerat vam anar al Teatre Auditori de Granollers a veure una obra de teatre anomenada La Edad de la Ira dirigida per José Luis Arellano García i representada pels actors de la Joven Compañía.

Hi vam assistir com a activitat de tutoria, ja que tractava temes i problemes de l’adolescència com l’amor, la família, l’escola i els estudis, les xarxes socials… L’obra comença amb el suposat assassinat comès pel Marcos, un estudiant de batxillerat. A partir d’aquest punt es fa una investigació que ens permet endinsar-nos, a través dels seus companys i amics de classe, a les seves pors, somnis i inquietuds. Majoritàriament els alumnes vam sortir molt contents de l’activitat proposada, ja que ens vam poder sentir identificats amb alguns dels personatges i amb les situacions viscudes per aquests.

Considerem que és una obra per tots els públics i la recomanem especialment a adolescents i joves. Creiem que aquest tipus d’activitats són les que ens ajuden a veure realment el que és vida i a les dificultats que els adolescents ens hem d’enfrontar dia rere dia.

Xènia Roca i Rosa Castillo

0