El passat dimecres 17 de gener els alumnes de 4t de l’Escola Pia de Granollers van anar a visitar la fàbrica DANONe. Allà van aprendre moltes coses i, fins i tot, els hi van donar un barret i unes bates.

Els hi van donar un envàs de iogurt i els alumnes feien les etiquetes com ells volien. Un el va fer de llimona, stracciatella, maduixa i xocolata. I el més important és que havien de posar els ingredients: la llet i els bacteris que es deien Filu i Bulgui.

Al cap d’una estona els hi van posar un vídeo de com es feien els envasos dels iogurts, què havien de fer quan el camió venia carregat de la llet, etc. També els hi van explicar que a la sala on es feia tot no podien entrar amb anells, ni arrecades, ni polseres. Calia anar amb sabates especials, gorra i bata i, si tenies barba, un tipus de funda. El nom de la marca DANONe es va posar perquè el fill del senyor que ho va crear l’anomenava Danon però Danon no li agradava i un noi li va dir que afegís una lletra i va afegir la lletra e, per això DANON va amb majuscula i la e en minúscula.

Finalment els hi van fer unes preguntes i si les encertaven totes els hi regalaven 4 Oikos i 6 Actimels.

 

Carla Martínez

4t B

09

                                     

1