Aquest any hem viscut una diada de Sant Jordi ben diferent. Els pares, mares, avis i àvies que han pogut ens han vingut a explicar contes ben divertits, entretinguts i curiosos però l’èxit de la jornada ha estat compartir amb els nostres padrins móns ben diferents: el món de les fades i follets, dels pirates i cavallers, de les bruixes i bruixots i dels personatges de contes populars. Durant el matí hem passat per diferents espais de l’escola on els alumnes de 6è ens havien preparat diferents activitats. Hem vist representacions de contes, hem endevinat diferents personatges mitjançant pistes, hem elaborat slims (pocions màgiques) o ampolles sensorials, hem fet trencaclosques, ens hem disfressat i ens hem fet fotografies en un photocall i hem retallat pegats per fer de pirates i cascs de cavallers. Se’ns ha passat el dia volant. Ja tenim ganes de tornar a veure llibres i roses, de tornar a passar-nos-ho tan bé com aquest any. Ha estat una diada fantàstica! Ara ens toca esperar-nos fins el curs vinent.

 

 

 

1