Dilluns i dimarts, 7 i 8 d’octubre, els alumnes de 1r ESO vam anar a Sant Esteve de Palautordera a una casa de colònies anomenada Castell de Fluvià. Aquella casa tenia uns espais molt grans i s’hi feien diverses activitats d’aventura i lleure, com per exemple una pista de bàsquet i una altra de futbol. En primer lloc ens vam distribuir en grups, uns quants vam anar al Castell de Montclús i els altres vam fer activitats, el dia següent les persones que no havien fet les altres activitats les duien a terme. La caminada fins el castell va durar aproximadament 1 hora de pujada. Un cop allà ens van explicar les característiques, la flora i la fauna del bosc del Montseny. També les parts del castell i les seves funcions. A continuació ens van deixar temps lliure per observar més detalladament el castell. El següent dia vam fer les activitats que eren les següents:

Escalada: Consistia a pujar una plataforma a través d’unes peces anomenades preses i tocar la campana que penjava de dalt. Per baixar havies de posar els peus a la plataforma.

Tirolina: Consistia a pujar una escala, un cop allà el monitor et posava els objectes de seguretat adients i baixaves.

Jumper: Consistia a enfilar-te en una mena de plataforma vertical que simulava un tronc i un cop a dalt havies de saltar en el buit.

Ens ho vam passar la mar de bé!!!

Aniol Fàbregas i Ignasi Gavaldà

1r ESO C

0