Menú

Tallers a la Universitat de Tarragona

El dia 7 de desembre, tota la classe de química (1rA batxillerat) vam agafar el bus ben d’hora per anar a Tarragona. Prèviament, la professora de química, la Montserrat Gutiérrez, ens havia explicat que faríem allà i quins dels dos tallers que estaven disponibles ens cridava més l’atenció. Tots amb ganes de començar l’activitat i tenint clar on anàvem vam caminar cap a l’entrada de la Univarsitat de Tarragona perquè allà ens expliquessin l’activitat. Ens vam dividir en dos grups per fer dos tallers diferents, un era sobre les microalgues, i l’altre sobre reaccions químiques. Als dos grups ens van fer una conferència abans de començar amb la pràctica i ens van informar sobre totes les grans oportunitats que crea aquesta Universitat, sobretot amb Química i Enginyeria Química, ja que és una terra plena d’indústries d’aquest sector. Després ens vam dirigir cap als laboratoris i cada taller va ser interessant i molt lúdic. Els que estàvem al taller de microalgues vam descobrir un món complex i ampli que no coneixíem. Els del taller de reaccions químiques van observar amb els seus ulls energia produïda per ells mateixos. Finalment ens van fer una guia en l’edifici central de la Universitat. El conclusió, va ser un dia per aprendre i conèixer, una gran experiència al laboratori.

Blanca Roma

1r A Batxillerat

IMG_4364 IMG_9814 IMG_9819 IMG_9842 IMG_9844

0

Categories:   Batxillerat