El dijous 26 de gener l’Elena Magrazó, mare d’una alumna de quart de primària i infermera de professió va visitar l’escola per fer-nos una xerrada a tots els alumnes de quart sobre una alimentació sana i saludable i els trastorns i malalties relacionades amb el tema.  En realitat va fer dues xerrades, una darrera de l’altra, perquè tants alumnes a la vegada no cabíem a la biblioteca i ho va haver de fer en dos torns. Després d’investigar a la classe sobre els tipus d’aliments que existeixen, les seves funcions, els diferents tipus de dietes i fer un anàlisi de la nostra pròpia dieta, ella ens va explicar i aclarir molts aspectes relacionats amb la diabetis, les intoleràncies i altres trastorns. Va ser una bona manera de poder aprendre més coneixements sobre l’alimentació. El que més ens va agradar va ser quan vam descargolar un cabdell de llana per poder adonar-nos de la llargada real del nostre intestí prim.

4t Primària

jal1 jal3 jal4

0