Els alumnes de 3r d’ESO, estem fent l’optativa d’emprenedoria. I en aquests moments estem fent un projecte, que consisteix en la millora del pati de dalt. En aquest projecte, hem demanat l’ajuda als nostres companys de 1r i 2n d’ESO, per saber el que és necessari o el que voldrien tenir. Vam passar diferents grups per les classe a explica-ho tot i l’única condició que els hi vam posar va ser que no es podia ampliar l’espai. A més a més, també els hi vam dir que estàvem oberts a qualsevol idea. Els hi vam explicar que es posaran unes caixes pels passadissos i al costat hi hauria uns fulls on es podrà apuntar la idea o suggeriment que vulguin, perquè després els posin a dintre de la caixa. I per finalitzar, miraríem les propostes escrites.

Des daquesta optativa animem a tots aquells que vulguin proposar alguna suggerència!!

Atentament,

Paula García

Ariadna Arroyo

Georgina Busquets

Claudia Carrillan

3r Eso Emprenedoria

0