Com molts ja sabreu, el patró de l’escola Pia és Sant Josep de Calassanç, i normalment es celebra el dia 27 de novembre, encara que aquest any ho vam celebrar el dia 24 de novembre.

Així, enguany i com és tradició, tots els alumnes de l’escola hem celebrat Sant Josep de Calassanç el divendres 24. A l’arribar a l’escola, els alumnes de la comissió d’igualtat, van donar  gomets liles a tothom per honrar a la dona. Un cop a classe i fins a les 10:30 vam estar parlant i mirant vídeos sobre sant Josep de Calassanç. Després vam baixar tot l’alumnat al pati per fer una xocolatada.

Després i per acabar el dia, es van proposar diferents activitats de lleure, on cadascú es podia apuntar a la que volgués, i passar el dia de la manera que li agradés més. Les diferents activitats anaven des de fer una ruta amb bicicleta per Granollers i voltants fins a un taller de cuina, el qual van acabar havent-hi uns quants guanyadors; també es podia fer karaoke, diferents esports i moltes altres activitats.

En conclusió va ser un dia molt divertit on cadascú va gaudir i disfrutar al màxim.

Iona i Gabriela

By ELCRIT