Des de la biblioteca ja portem ara tot just 10 anys fent una activitat per estimular la lectura d’imaginació en els infants i que gaudeixin llegint: l’explorador de llibres. Es tracta d’una activitat totalment voluntària per als alumnes de primària i es centralitza des de la biblioteca. Cada participant ha de llegir tots els llibres que corresponguin al seu grup d’edat. Al mateix temps farà de jurat dels llibres donant a cada llibre una puntuació: 4 per al millor, 3 per al segon, 2 per al tercer i 1 per a l’últim. Tots els participants que intervinguin a L’Explorad@rs de llibres” rebran un diploma que els acreditarà com a membres del Jurat. El veredicte del jurat es farà públic al voltant del mes de juny de 2018. Es farà un fòrum amb tots els explorad@rs i es lliuraran els diplomes durant aquell mes.
Equip de mediateca-biblioteca

By ELCRIT