Aquest trimestre els alumnes de quart de primària estan treballant el tema de l’orientació. És per aquest motiu que el passat 12 d’octubre uns quants nens i nenes de l’escola es van apuntar a la cursa d’orientació que va organitzar l’Agrupació Excursionista de Granollers en col·laboració amb el Grup Oros. L’activitat consistia a trobar un seguit de punts de control repartits pel centre de la ciutat en el menor temps possible. Tot i així, el principal repte dels nostres protagonistes era passar-s’ho bé en bona companyia i aprofitar per posar en pràctica allò que havien après a classe. Per l’Aina Pons (4tC), el més emocionant va ser “trobar els punts del mapa i marcar la targeta de control amb una mena de grapadora”. En Pau Vila (4tB), que va participar amb un amic, considera que li va resultar molt útil el que havien treballat a l’assignatura de medi. Tots dos coincideixen en dir que els hi va anar d’allò més bé saber on eren els punts cardinals (nord, sud, est i oest) per situar-se en el mapa.

Galifardeu

By ELCRIT