El dia 4 de novembre tots els alumnes de quart de primària vam realitzar una sortida a la muntanya de Puiggraciós a l’Ametlla del Vallès. Abans d’arribar-hi, però, vam esmorzar i després de recordar el funcionament d’una brúixola i refrescar tot allò que havíem après a la classe sobre el tema de l’orientació, vam fer grups petits formats per alumnes de diferents classes i vam fer la pujada a la muntanya posant en pràctica tot el que vam aprendre durant el mes d’octubre a l’escola. Un cop a dalt vam observar en directe totes les muntanyes que ens envoltaven, vam conèixer els seus noms i vam pintar en un dibuix ja fet el que s’observava des d’allà dalt. Quan vam acabar vam compartir un bon aperitiu, vam dinar i vam jugar una bona estona. També vam aprofitar per recollir elements de la tardor per fer un collage a l’escola uns dies més tard com, per exemple, fulles, pinyes, pals, etc. Llàstima que van caure quatre gotes i vam haver de marxar una mica abans. Aquell dia se’ns va fer molt curt!!!

4t Primària

By ELCRIT