Un dels projectes col·laboratius que realitzem a l’escola amb els alumnes de 6è és la Fotonovel·la. Aquest curs l’hem ampliat i millorat i, ara mateix, inclou les àrees de català, plàstica, música, informàtica i anglès
 
Al llarg de gairabé tot el curs els alumnes han fet treballs sobre aspectes tant diversos com l’enregistrament d’imatges digitals, el món del còmic, la música com a suport expressiu d’imatges, la digitalització de la veu, escriptura i pronúncia de texts en anglès, l’edició digital de vídeo… a més de fer una immersió en les tasques que representa la producció i realització d’una pel·lícula i de realitzar feines de treball cooperatiu. Han tingut les idees, han redactat guions, han fet les fotos, han escrit les músiques, han creat i enregistrat els diàlegs… una feinada que ens ha ocupat gairebé tot el curs. Tot un prodigi de creativitat!
 
Aquí teniu el resultat… Han quedat súperxules, i val la pena mirar-les i escoltar-les… Així que, engegueu els altaveus i gaudiu!!! (Heu d’accedir amb usuari de l’escola).
Pau Córdoba
Coordinador TIC/TAC

By ELCRIT