Els petits de la casa ens estem adaptant a molt bon ritme a totes les novetats de l’escola!

Els dilluns encara ens costen una mica i alguns plorem a l’hora de dir adéu als pares i mares, però de seguida canviem els plors per les cançons del bon dia! 🙂

Són dies de moltes novetats; estem aprenent a parar i desparar la taula per esmorzar, a recollir els pitets i berenars per marxar a casa, o fins i tot, anar als lavabos solets! També estem descobrint tots els espais en els que ens mourem al llarg del curs: el menjador, el pati, la sala de psico…

La gran sorpresa ha estat l’arribada de les mascotes de les classes! Hi ha la Queta, la Rita, la Lola i la Pepa. Amb elles descobrirem totes les novetats que ens queden i ens acompanyaran al llarg de tot el curs.

Seguirem treballant per tal que el primer curs a l’Escola Pia sigui ben emocionant! 🙂

Mestres de P3

P3 (1)p3 (2)
p3 (3)p3 (4)

9