El dijous 11 d’octubre van anar d’excursió els alumnes de 2n ESO.

Hi havien dos llocs de “quedada”, un era a l’escola i l’altre a Sta. Maria del Jaire (l’església de la Torreta).


Primer vam caminar i caminar, vam pujar i pujar, fins que ens vam para
r en un parc per esmorzar. Després vam seguir caminant i caminant, ens vam trobar una cosa molt rara mig abandonada, tot seguit passem pel mig del bosc per camins molt més estrets, i teníem molta més pujada, vam passar pel costat d’una carretera fins arribar a una gasolinera mig abandonada, vam esperar a tothom i vam pujar una pujada bastant llarga, i per fi vam arribar als Àngels (on havíem d’anar).

En arribar eren les 12:30 i els professors ens van deixar molta estona lliure però havíem de menjar abans de les 14:15. En aquesta estona molta gent va córrer, ballar saltar, cantar i jugar al parc que hi havia. Després vam acabar de menjar tots i els professors ens havien preparat una gimcana per allà. La gimcana consistia en què amb grups havíem de buscar les cartolines (fulls) que els professors havien amagat, després quan les trobàrem ens haíiem de memoritzar cada un del grup una paraula o frase per exemple, vermell, llapis…. Després vam haver d’anar ràpidament al professor que tenia el número i ens feien fer una activitat. Al grup que va guanyar la gimcana els professors els van regalar un esmorzar a una pastisseria.

Quan vam acabar la gimcana ens van tornar a deixar estona lliure, fins a les 16:15 i després vam anar baixant fins arribar a la gasolinera per agafar l’autobús per anar fins a Granollers.

caminantCaminant…

paissatgeEl paisatge…

cosa La cosa rara que ens vam trobar…

esglesia

Sta Maria del Jaire. (l’església de la Torreta).

 

 

Queralt Samon i Elsa Prieto 2nC

By ELCRIT