OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El passat dia 8 d’octubre vam sortir de l’estació d’autobusos Sagalés en direcció El Castell de Fluvià a Sant Esteve de Palautordera. Vàrem anar distribuïts en dos autobusos. En el primer anaven els alumnes de 1r A i B i en el segon els de 1r C i D. En arribar vam esmorzar i els monitors es van presentar, la Frozen, el Mandonguilla, la Gamba, l’Spider. Després teníem una breu estona per jugar al prat de la casa on hi havien dues espectadores fora del normal, dues vaques. La casa tenia camps de futbol i bàsquet, també hi havien gronxadors però aquests destinats als nens més petits que nosaltres.
En acabar l’estona d’esbarjo vam anar al menjador en taules de 8 i després van començar les activitats, yuupiii!!!! Quina diversió!: escalada, tirolina, i salt d’altura. Amb la panxa plena després berenar pa amb xocolata, temps lliure per jugar amb els amics i amigues fins l’hora de sopar, també vam aprofitar per dutxar-nos, jugar, estar a l’habitació…
Ben sopat vam engegar les llanternes! Hi havia música i jocs de nit!
Vàrem jugar al macarró amb el mètode de pedra, paper i tisores i també a les cartes.
Va arribar l’hora d’anar al llit ohh!!! però teníem la possibilitat de quedar-nos una estona més a fora per no molestar els altres companys que dormien. A les 12 de la nit (aprox.) ja estàvem al llit per llevar-nos a les 8:00h.
Al dia següent vam esmorzar i vam fer les activitats que ens quedaven. En acabar vam anar a dinar, després fèiem estona d’esbarjo i ens vam fer la foto de grup i cap a casa!

Paula Cañete
Ruth Oliva
1r ESO C

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

By ELCRIT