Aquest mes d’octubre va venir a l’escola una mossa d’esquadra que es deia Eva. Va venir per fer-nos una xerrada sobre l’ús d’internet. Anava vestida amb l’uniforme de policia i portava una pistola i una porra.

Va fer una explicació d’una hora, però va ser molt interessant i ens va fer mantenir l’atenció durant una bona estona.

Ens va explicar que si vols tenir un compte en una xarxa social has de tenir més de 14 anys i llegir molt bé el principi d’un text llarguíssim que et posen abans de començar a utilitzar aquell compte a la xarxa social. També ens va dir que sempre has de vigilar amb les fotos que penges, i que sobretot no ens despullem mai davant d’una càmera! Perquè pot arribar a tenir conseqüències molt greus.

També ens va explicar que si els jocs en línia no són molt violents no són un problema, però si comences a xatejar amb gent que no coneixes pots ser perillós, perquè et poden robar dades personals.

A tots nosaltres ens va agradar moltíssim aquesta xerrada, i ara posarem en pràctica tots els consells dels mossos d’esquadra. Esperem que aquesta xerrada a l’escola es faci durant molts anys més!

Abril Díaz

Ariadna Escobar

Laia Requena

6èC

3