Aquest trimestre els alumnes de 5è estem treballant el conte. Us volem ensenyar el conte que hem fet entre tots els nens i nenes de 5èA.

Esperem que us agradi! Nosaltres ens ho hem passat molt bé quan el fèiem.

 

ATAC DE PESSIGOLLES

 

Hi havia una vegada, en un país molt llunyà, uns follets que vivien feliços dins les seves cases. Era primavera, i tot el bosc estava ben florit. Era molt bonic i relaxant. Però va arribar un dia que els humans van descobrir on vivien tots els follets.

 

Quan els follets van sentir que els humans s’acostaven van camuflar-se canviant de color i tots els humans van passar de llarg. Tots, menys una nena.

conte 5aEl follet es va fer amic de la nena i li va ensenyar la cascada de l’Amistat, una cascada que fa ser amic de tothom. L’arbre de l´amabilitat, que fa ser amable amb tothom a través dels seus fruits, i sobretot…. que no falti l’arbre de les escales mecàniques! Que fa que no ens cansem tant.

Un bon dia va aparèixer l’ogre Trapella, que volia fer pessigolles a tots els follets. L’ogre va començar pel barri de l’Alegria Infinita i després per l’avinguda Prat Florit, però… quan va arribar al carrer de Les Pessigolles tothom va començar a fer-li pessigolles. Tothom va fer-li tantes pessigolles que l’ogre va haver de fugir.

A l´ogre ja no el tornarien a veure ni en somnis. Els follets i la nena ho van celebrar mentre l’ogre encara continuava rient, perdut en l’immens bosc.

I conte contat, aquest conte s´ha acabat.

 

Classe de 5èA

conte 5a2

 

By ELCRIT