Menú

Sant Josep de Calassanç: un dia de compartir moments, activitats, menjar i jocs!

El dia 23 de novembre vam celebrar Sant Josep de Calassanç. Se celebra perquè Sant Josep de Calassanç va fer les escoles Pia; Pia vol dir gratuït. La primera escola que va fundar va ser a Roma.

Aquell dia, pel matí, vam anar al pati, ja que va venir un músic amb el qual vam cantar, vam ballar molts balls al ritme de la seva música i ens ho vam passar molt bé. Quan va acabar, va llençar confeti; va ser molt divertit! Just aleshores, va començar a ploure i vam anar a la classe on teníem una altra activitat fantàstica per fer: un esmorzar compartit!

Tots vam portar alguna cosa de menjar per compartir, fins i tot, també, les estovalles, els plats, els gots i els tovallons! No faltava de res! L’esmorzar va durar de 10h. a 11h. En general, tots vam menjar molt; era tot boníssim! Quan es va acabar l’estona de l’esmorzar compartit, vam continuar la celebració realitzant una activitat plàstica: la creació de les figures del pessebre!

Prèviament, per parelles o grups de tres, havíem decidit quina figura faria cadascú, i per aquest dia, tots vam portar el material necessari per crear-la, amb la base d’un rotllo de paper de wc o de cuina. Van venir nois i noies d’ESO i Batxillerat, que ens van ajudar a fer-les. Han quedat unes figures molt i molt originals!

Ja per acabar la celebració, per la tarda teníem prevista una gimcana però la pluja no ens va deixar, així que vam aprofitar per fer una activitat titulada “compartir”. Després, vam jugar a jocs de taula que havíem portat de casa i vam berenar amb tot el que havia sobrat de l’esmorzar! Va ser un dia fantàstic!

 

Alumnes de 4t. A

Sant josep de calassanç

 

1

Categories:   Primària