quest dimecres dia 30 de Gener vam celebrar a l’escola el dia escolar de ‘‘la NO violència i la Pau.’’

Per fer-ho, ens vam ajuntar cada classe amb els nostres agermanats i vam veure un vídeo que ens va fer reflexionar conjuntament. Nosaltres, segurament no podem aturar les guerres del món, però sí podem fer compromisos de pau a petita escala per canviar el nostre entorn.

Llavors cada parella d’agermanats va pensar en un compromís de pau que es comprometien a intentar complir al llarg dels pròxims 5 anys.

Aquest compromís tothom el va escriure en un avió de paper que cada parella va construir cooperativament. Una vegada que cada parella tenia el seu avió de paper fet, amb el seu compromís escrit a dins, tots vam baixar al pati per fer volar els nostres compromisos de pau. Va ser un moment molt maco i emotiu, perquè el pati es va omplir d’avions amb milers de desitjos i compromisos de pau.


Ara tenim unes caixes plenes d’esperances i compromisos, que d’aquí 5 anys tornarem a obrir. Per descobrir i reflexionar sobre què hem aconseguit. 

Aquí us deixem unes quantes fotos, per a veure la galeria completa, feu clic aquí.

Mestres de l’Escola Pia de Granollers


By ELCRIT