La Núria Pujolàs és una escriptora i una artista que va venir a fer-nos un taller de poesia visual. Nosaltres no sabíem què era això dels poemes visuals, i amb ella en vam aprendre i ens va agradar molt, ja que és una manera diferent de fer i d’entendre la poesia.

Va començar el taller presentant-se i ensenyant-nos poemes visuals de diferents escriptors, entre d’ells, en Joan Brossa i la Pilar Jarque, bibliotecària de la nostra escola.

Tot seguit, vam començar amb l’activitat. Va dir-nos que penséssim una paraula i l’escrivíssim de tal manera que quedés inclosa dins del dibuix que l’acompanyava.

Després, un cop vam haver creat la nostra paraula, la Núria, juntament amb la Pilar Jarque, ens van llegir el poema “La Humanitat” d’en Joan Brossa, i ens van donar unes paraules del poema que havíem de pintar i disfressar, tenint en compte el què prèviament ens havia ensenyat sobre els poemes visuals.

La Núria Pujolàs ens va ensenyar una altra manera de fer poesia i diferents tipus de poemes.

A tots ens va semblar molt enriquidor i divertit. Va ser un taller fantàstic!

Alumnes de 4rtA de primària

By ELCRIT