El divendres 1 de març per la tarda, tota l’escola es va disfressar de personatges històrics. Els nens i nenes de P3, P4 i P5 van disfressar-se de cavernícoles prehistòrics, els nens i nenes de 1r de pirates, els de 2n d’indis, els de 3r de cawboys i cowgirls, els de 4t de prínceps i princeses, els de 5è d’exploradors… I, finalment, els de 6è ens vam disfressar d’egipcis. Els nens i nenes de 6è ens vam agermanar amb P3, els de 5è amb els de P4, els de 4t amb P5 i els de 3r amb els de 1r. La rua va començar quan els músics van començar a tocar quatre cançons: la presó del rei de França, Carnaval carnaval, Carnestoltes quinze voltes i, Ja som aquí. Anavem sortint per la porta gran del pati. Vam anar pel mig de la plaça del Ciclista i ens vam dirigir cap a la Corona, on vam travessar la plaça i tot seguit ens vam endinsar en la multitud de pares i mares que ens feien moltes fotografies. Finalment ens vam anar dirigint cap a l’escola una altra vegada. Quan per fi vam arribar a l’escola, els músics van fer un passadís mentre tocàven les seves cançons perquè els nens i les nenes de tota l’escola i els seus professors i professores passessin pel mig per anar cap a les seves aules.

Va ser una tarda molt divertida, ja que totes les disfresses eren molt xules i estaven molt ben fetes.

I aquesta ha estat La Rua de Carnestoltes de l’Escola Pia 2018-19!!!!!!!!!

Laia Requena
Abril Díaz
6èC

By ELCRIT