Teatria de 6è presenta…

El dia 6 de febrer de 2019 els nens i nenes de 6è van representar la seva últimaTeatria als seus companys de classe. Els assajos van començar amb moltíssima il·lusió el 13 de gener i el 3 de febrer vam fer l’obra als pares i mares. L’obra titula «Panem, un món dividit». Anava de que la Presidenta Buttercup, una dona molt donada a la màgia negra, embruixava a Panem amb un perfum encisador cada any durant la Cerimònia de l’Elecció. A la Cerimònia tots els nens i nenes de 12 anys, menys els de capitoli, trien si volen continuar vivint a la seva facció (Abnegació, Cordialitat, Erudició, Franquesa o Intrepidesa)o transferir-se en una altra, i després de la tria hauran de passar un procés d’iniciació per preparar-se per la prova final. Però si no la passen seran per sempre més uns abandonats o sense facció.

La Presidenta Buttercup creu que sempre podrà enganyar a tot Panem, però com que això és molt injust la Kate, una noia del capitoli i les seves amigues, la Magda i l’Evan, crean un petit exèrcit amb nois i noies de cada facció per lluitar contra la Presidenta i fer un món lliure i igual per a tothom, l’Exèrcit de la Diversitat.

I dit i fet tot Panem fa una revolució contra la Presidenta. Per poder desembruixar a Panem es necessita un antídot que la Kate va trobar en un manuscrit del capitoli, però per fer-lo es necessiten flors de cada facció i dos ingredients especials; el Polsim de Pastorella i els Pètals de Viudeta,i per això la Katniss i la Zoe, de Cordialitat i Erudició s’embarquen en una missió per aconseguir-los. Finalment, la Kate, la Katniss, la Zoe i l’ajudanta de la Presidenta, la Coloma, aconsegueixen fer un canvi de perfum, i la Presidenta canvia totalment d’opinió i deixa lliure a Panem!!!!!

Com que aquest ha estat el nostre últim any de Teatria ens agradaria donar-vos la nostra opinió del que ha estat per a nosaltres l’experiència de Teatria:

Abril: Per a mi Teatria m’ha semblat una molt bona experiència tant per als nens com per als adults. Jo he fet Teatria tots els cursos i crec que ens ha servit a tots per deixar enrere la vergonya i disfrutar improvitzant. Tots aquests anys de Teatria han estat plens d’alegria, il·lusió, diversió, nervis, adrenalina… i sobre tot plens d’amistat i riure! Ara que ha estat el nostre últim any a tots ens fa pena deixar-ho, però l’experiència de Teatria no l’oblidaré mai!!!

Laia: A mi m’ha agradat molt aquesta experiència ja que ens hem divertit molt, tant en als assajos com a l’obra amb els pares i les mares… I també han gaudit els familiars i els nens i nenes de tot 6è. Jo he participat en aquestes obres des de segon i estic molt contenta d’haver-ho fet. Ha estat una experiència que no oblidaré mai!!!!

Martina: Jo crec que teatria ha estat una experiència genial, perquè ens ha ajudat molt a treure la por i la vergonya d’actuar en públic, o com a mínim a mi. Jo he actuat cada any i sé que si no ho hagués fet m’hagués arrepentit. Cada any els pares han estat molt creatius i han tingut molta imaginació, i han aconseguit crear unes obres molt divertides i originals.

A cada assaig ens hem rigut i divertit molt entre nosaltres, i també amb els pares. Crec que ha estat una experiència que ens ha fet créixer i que no oblidarem.

Finalment, acabem dient que som un

Gran Equip de Teatria!!!!!

Abril Díaz
Laia Requena
Martina Saiz
6èC

By ELCRIT