Els més de 400 participants a les activitats extraescolars de la nostra Escola ens vàrem trobar el passat diumenge 27 de novembre per celebrar la Diada anual que enguany tornava a l’espai de les primeres temporades, l’etern pavelló El Parquet. Abans però totes les seccions esportives i culturals vàrem compartir activitats lúdiques en el pavelló del Tub i es va poder gaudir d’un emocionant partit del primer equip d’handbol de l’Escola. Aquestes activitats van donar pas a la tradicional desfilada de tots els components de les activitats, la lectura del manifest institucional en contra de la violència masclista i els parlaments de les autoritats que ens acompanyaven, l’alcalde de Granollers Josep Mayoral, el regidor d‘educació Francesc Aroles i el director Gerent Xavier Ambròs.

Com totes les festes importants es va tancar l’acte amb una foto de família amb el lema SUMMEM i una gran xocolatada per tots els assistents. Cal felicitar i agrair a tots els responsables i col·laboradors dels grups la feina feta durant la Diada.

2