El curs passat, els alumnes de 4t de Primària vam anar d’excursió a veure el curs del riu Congost des del seu naixement a Aiguafreda, riera de Martinet, fins a la seva desembocadura, riu Besòs, a Sant Adrià del Besòs.

En tornar ens van repartir una cartolina. Allà havíem de dibuixar una llúdriga; era l’animal escollit pel Consorci del riu Besòs, i entregar-ho al jurat del concurs.

Al tornar a l’escola ara al setembre em van dir que havia quedat finalista juntament amb d’altres nens i nenes d’altres escoles que també havien anat a aquesta sortida.

El 25 de setembre, a tots els finalistes, ens van convocar al Consorci, on es va celebrar el lliurament de premis. Van començar amb un discurs i poc després van començar amb l’entrega de premis.

Vaig guanyar el primer premi de la categoria de Cicle Mitjà. Quan van acabar d’entregar tots els premis per categories, van fer entrega del premi general de tots els dibuixos entregats. Jo vaig guanyar el primer premi!

El premi era un quadre amb el meu dibuix que serà el logo que tindrà aquest any el Consorci, 100€ per gastar a l’Abacus, 3 dies de colònies en una casa, i una caseta per als ocells.

Espero que aquest curs els alumnes de 4t us animeu a participar al concurs!!!

Alèxia Marès

5è B

By ELCRIT