Som l’Unai Gómez, la Berta Pascua, el Jordi Perales i l’Anshvir Singh, de 1r A. A tecnologia estem estudiant el PROCÉS TECNOLÒGIC. En aquest sentit, cadascuna de les petites accions que tots nosaltres ens proposem de fer cada dia en favor del clima són petits processos tecnològics que engeguem per a solucionar aquest gran problema que ja tenim a sobre i que afectarà  tots els éssers vius, l’emergència climàtica.

Tots quatre companys formem l’equip BLUE BALL i el petit procés tecnològic que ens vam plantejar tirar endavant és el de RECICLAR cada dia i fomentar que tothom, sense excepció, s’engresqui a fer-ho també!

Per aconseguir els nostres objectius, entre d’altres coses, hem fet un vídeo basat en fets reals, on expliquem la importància que té el fet de reciclar. Aquest vídeo dona un missatge molt important:  “ESTAMOS AL PRINCIPIO DE UNA EXTINCIÓN MASIVA. NOS ATREVEREMOS A MIRAR A OTRO LADO?”

Deixem de parlar i comencem a actuar! Necessitem que tots vosaltres poseu el vostre granet de sorra perquè petites accions fan grans canvis!

COL·LABORARÀS amb nosaltres? Ajuda’ns a fer viral aquest petit vídeo! Comparteix-lo amb tots els teus amics! Com més lluny arribi aquest missatge més gent reciclarà! Sumeu-vos a l’acció i ajudem el clima! Moltes Gràcies! 

Tots els granets de sorra són importants i no ens podem permetre el luxe de perdre’n cap…

Aquí teniu el vídeo: 

Fomentem el Reciclatge

0