El passat 10 de novembre els alumnes de 4t d’ESO van venir a veure els alumnes de quart de primària  i el 21 de novembre els alumnes de tercer d’ESO  van fer el mateix amb els alumnes de tercer de primària. Tant els de tercer com els de quart vam fer una activitat d’agermanament amb cadascun d’ells. Aquesta activitat consistia en construir junts un “Kit per créixer”, una sèrie d’eines i objectes que ens aniran molt bé a l’hora d’anar superant els reptes que ens vagin sorgint tant a a casa com a l’escola durant aquest curs i el següent. Abans i durant l’activitat ens vam anar coneixent una mica més entre nosaltres. Al llarg del curs ens anirem trobant per fer d’altres activitats i passar una bona estona junts. Ens va agradar molt.
                                                                                                                                                                                3r i 4t de Primària

By ELCRIT