Totes les hores són moments d’aprenentatge. Tots els llocs són espais educatius. 

No fem classe. Creem contextos per aprendre, on interactuen, ens comuniquem, intercanviem experiències i coneixements, on ens plantegem preguntes i intentem respondre-les. On cerquem les claus per entendre, interpretar el món i donar resposta als reptes que la vida ens planteja.

Això ens permet no estar, necessàriament, subjectes al corsé espai temporal. Ho hem pogut comprovar en aquesta època que ens ha tocat viure. 

Amb les restriccions de la pandèmia hem perdut algunes coses, però també hem guanyat d’altres. Els patis a 3r d’ESO ara, també són compartits i així ens dóna l’oportunitat d’aprofitar un dia de Sol i fer una transició natural entre l’estona de descans i el moment de treball. 

Aquest dia, vam aprofitar per estar una estona més a l’espai obert del pati i aprofitar la bonança per recapitular el que havíem fet a les classes anteriors, explicar algunes coses i donar les instruccions de les tasques que teníem aquest dia a l’assignatura Ciències Socials.

Treballar bé també és tenir moments i espais agradables.

Josep Castillo
Professor

0