Al gener els alumnes de quart de primària vam anar a la fàbrica Danone. Vam anar a una sala on hi havien dos monitors que es deien Anna i Joan. El dilluns 16  hi va anar 4t B i 4t C i el dimarts 17 4t A i 4t D.

Primer ens van ensenyar el secret dels iogurts Danone que consisteix en què els iogurts tenen dos bacteris: la Filo i el Bulgui. Després ens vam posar una jaqueta i un barret de paper, vam anar cap a la fàbrica i ens van ensenyar un vídeo.

Més tard vam anar caminant cap una sala que li deien laboratori. Vam entrar al laboratori i vam fer una activitat. També ens vam menjar un Petit-suisse i un Actimel. El taller consistia en decorar l’etiqueta d’un iogurt i després posar-la a un envàs.

Després vam tornar a la sala del principi i ens van fer un tipus de control-joc en el que havíem de fer anar una ruleta i del tema que sortia ens feien cinc preguntes. Si les responíem correctament ens donaven un premi que eren iogurts i Actimels.

Finalment vam tornar a l’escola. Va ser molt divertit !!!

 Anna Monge

Júlia Fedrigo

4t B Primària

 

  

 

1