El conseller d’Interior, Jordi Jané, com a President de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), i el President de la Fundació Privada Taleia per al Foment de la Formació Professional, vinculada a l’Escola Pia, Eduard Pini,  han signat el passat dia 16 un conveni de col·laboració per desenvolupar simulacions d’intervenció en emergències en el marc del cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament en Aplicacions Multiplataforma especialitzat en Videojocs i oci digital que impartim en el nostre Centre.

El projecte ha estat desenvolupat per alumnes de Formació Professional de l’Escola Pia de Catalunya, tres de l’Escola Pia Granollers, amb la col.laboració dels professionals de l’Escola de Bombers i Protecció Civil (EBPC). Aquests alumnes realitzen pràctiques en entorn real a través de ViOD Games Studio, empresa de la pròpia institució. Es tracta del primer simulador pràctic en línia del que disposen els futurs bombers per treballar en la gestió de les emergències.

0