La Mancomunitat de la Vall del Tenes, l’ Escola Pia de Granollers juntament amb l’Obra Social “la Caixa” han signat un conveni per potenciar la inserció laboral del territori.

 

La finalitat d’aquest conveni és la de sensibilitzar  les empreses del territori sobre la inserció laboral, que afegeix valor social i competitivitat a l’empresa. S’ha celebrat a la seu de l’ Ajuntament de Bigues i Riells amb l’assistència de Joan Josep Galiano i Peralta,  President de la Mancomunitat de la Vall del Tenes i Alcalde de Bigues i Riells, Francesc Xavier Ambròs, gerent de l’Escola Pia de Granollers i Daniel Gatius, director de banca d’ Institucions de la Direcció Territorial de Barcelona a CaixaBank.

 

L’acord té com a objectiu afavorir, a través de polítiques i accions concretes, una major incorporació al món laboral dels col·lectius amb més dificultats per trobar una feina.

0