El passat diumenge dia 2 d’abril, en Marc Serrat de la classe de 4t D va rebre el primer premi del VI Concurs Escolar del Saló del Còmic. A en Marc sempre li han agradat els còmics i, des de ben petit, destaca per ser un gran dibuixant. Tot seguit ens explica els passos que va seguir per fer el seu treball, titulat “La tempesta”:

– Primer em vaig inventar una història (el tema del concurs eren els avions).

– Després vaig pensar les vinyetes.

– Vam buscar imatges per inspirar-me.

– Quan em van corregir les faltes, vaig escriure les bafarades i vaig fer els dibuixos amb llapis.

– Més tard vam resseguir-los amb punta fina perquè es veiés millor.

– Per últim, vaig pintar. No m’agrada gaire pintar (el meu germà ho fa millor), però me’n vaig sortir.

Tot i que en el moment de recollir el premi estava una mica nerviós, tot va anar la mar de bé.

Casualment, aquest trimestre els nens i nenes de quart han estat treballant el “novè art”, i la veritat és que han sortit historietes d’allò més divertides i originals.

Galifardeu

By ELCRIT