Durant aquest trimestre hem organitzat i hem portat a terme un torneig de volei on han participat alumnes de 2n ESO i de 1r ESO. La idea va sortir d’un grup de nois de 2n ESO, com vam estar practicant el volei en hores de EF, vàrem veure que podria ser bona idea fer un torneig en les estones de pati i d’aquesta manera promocionar l’esport Volei.

En l’inici del torneig, vam dividir els equips entre dos grups perquè tots els equips poguessin jugar entre ells i d’aquesta manera poguessin perfeccionar la tècnica. Després d’una setmana i mitja els grups ja havien jugat entre ells i va sortir una classificació que més endavant ens ajudaria a fer la fase eliminatòria. Fa algunes setmanes es va jugar la fase eliminatòria on s’eliminaven alguns equips. La setmana passada es van jugar las semis i la final. Un equip de 2n ESO ha estat el guanyador del torneig.

Nosaltres creiem que el torneig ens ha ajudat a ser millors en l’esport volei i ha fer un pati més actiu. També, creiem que fer un esport com aquest ens pot ajudar a treballar en equip i prendre decisions amb rapidesa. El públic és un element molt important, ja que així estem preparats per jugar sota pressió i per altres sentir que es pot guanyar.

Hem de felicitar a tots els jugadors per participar i no ens oblidem dels organitzadors i dels àrbitres per ajudar a que el torneig hagi estat un èxit!

  Berta Gordo i Guillem Gelabert

By ELCRIT