Menú

Ja toquem un instrument!!

Els alumnes de 1r de Primària Musical aquest tercer trimestre ja han començat a tocar un instrument.

Després de dur a terme un llarg procés per arribar a conèixer tots els instruments que tenim a l’escola, piano, bateria, arpa, clarinet, oboè, trompeta, guitarra elèctrica, guitarra espanyola, baix, flauta travessera, violí, violoncel… Els més petits de primària musical s’han endinsat en una nova aventura.

Una aventura que comencen amb il·lusió i alegria, una aventura on coneixeran un món fascinant que podran compartir amb els seus companys, faran duets, tocaran en petits grups de cambra o formaran part d’un conjunt instrumental.

Per aquest motiu els professors de primària musical us donem la benvinguda i ens fa molta il·lusió compartir aquest llarg viatge amb vosaltres.

0

Categories:   Primària