IMG_1812

El passat 19 de maig tots els nens i nenes de 6è vam anar d’excursió a Moià per participar a la JEIC (Jornada d’Esport i Convivència). En arribar ens vam trobar amb alumnes de totes les Escoles Pies de Catalunya. Ens vam dividir en grups segons els esports que havíem triat uns dies abans a l’escola. Hi havien molts esports com ara golf, zona de presa, bàsquet, hípica, hip hop, futbol, zumba… Jo vaig anar directe a hípica amb cinc nenes més de la meva escola. En el grup d’hípica érem moltes persones, per això ens vam dividir en grups de vint, van passar llista i, tot seguit, vam agafar un autobús cap a l’hípica de Moià. Allà cada grup va anar a fer una activitat diferent. Jo vaig començar visitant tota l’hípica i vaig veure: cavalls, ponis, conills, ocells, gats, cérvols i uns gossets acabats de néixer. A continuació, vam passejar amb carruatge i també vam muntar amb poni. Finalment, vam jugar a horseball muntats dalt dels cavalls.

Va ser una excursió divertidíssima ja que vam fer moltes activitats i, per descomptat, molts amics nous.

JÚLIA MUNTAL

6èB

 

0