El passat dimarts 7 de novembre els alumnes de primer i segon de primària vam tenir l’oportunitat de gaudir d’una activitat artística, l’espectacle de teatre visual “Bianco”. La Sala Sant Francesc de Granollers l’omplíem de gom a gom mentre la companyia Labú escenificava la història d’una noia que treballava en un vell hostal i rebia la visita inesperada d’un entranyable viatger que la convida a obrir les portes i finestres del seu cor. La música, el vestuari, la coreografia, els efectes visuals, la titella, l’atrezzo,…. tot va cridar l’atenció dels nens i nenes que eren allà.
Us convidem a veure algunes de les fotos que vam fer, uns quants dibuixos que van pintar després de comentar-la a les aules i a clicar l’enllaç que ve a continuació on surt, en un minut i mig, un petit resum visual i auditiu de tot allò que vam veure.
Cicle Inicial

By ELCRIT