Durant el mes de novembre tots els cursos des de P3 fins a Batxillerat hem tingut l’oportunitat d’agermanar-nos entre nosaltres, petits i grans compartint un espai, un temps i una activitat de tutoria. P3 amb 6è, P4 amb 5è, P5 amb Batxillerat, 1r de Primària amb 1r d’ESO, 2n de Primària amb 2n d’ESO, 3r de Primària amb 3r d’ESO, i 4t de Primària amb 4t d’ESO; tots amb les lletres corresponents. Cada agermanament ha fet la mateixa activitat compartida dins del lema “Creix” adaptant-la a cada nivell. A partir del conte “L’assemblea a la fusteria” s’ha parlat sobre el valor de cada persona, única i amb unes qualitats diferents, qualitats que podem posar a disposició dels altres fent que el nostre entorn sigui millor. Acceptar a cada persona que ens envolta tal com és, és el primer pas perquè ens acceptin a nosaltres tal com som. Ha estat molt enriquidor per tothom.
Equip de primària, secundària i batxillerat

AGERMANAMENT AMB P3

El passat dia 3 de novembre ens vam agermanar amb els nens i nenes de P3B.

A l’arribar, cada nen es va ajuntar amb el seu agermanat petit. En un primer moment tenien vergonya, ens vàrem presentar i poc a poc ens vam anar coneixent.

A continuació, ens van explicar un conte titulat ’’Assemblea a la fusteria’’.

Aquesta història ens va fer reflexionar en que tots posem un granet de sorra per aconseguir el nostre objectiu.

Finalment, vam fer una activitat que consistia en escriure les nostres qualitats. Va ser una experiència inoblidable i ens ho vam passar molt bé.

FIONA RODRÍGUEZ

ADRIANA COTERILLO

6è A

By ELCRIT