EXCURSIÓ A PUIGGRACIÓS

El divendres dia 10 de novembre els nens i nenes de 4t de l’Escola Pia de Granollers vam anar d’excursió a Puiggraciós. Vam sortir de l’escola a les 9:30 i vam anar amb autocar fins a l’Ametlla del Vallès. Vam esmorzar en un bosc i vam explorar la zona. Després vam caminar fins la torre de Puiggraciós. Per no perdre’ns fèiem servir la brúixola. Quan vam acabar la caminada pel bosc vam fer dues fitxes sobre l’entorn. Finalment vam anar a dinar i a jugar una bona estona.Va ser un dia genial!

Joan Carles Avalos 4t D

El divendres 10 de novembre, els nens i nenes de 4t de primària de l’Escola Pia de Granollers van anar d’excursió. Vam anar a Puiggraciós a l’Ametlla del Vallés. A Puiggraciós vam jugar i explorar la zona. Per no perdre’ns vam fer servir les brúixoles. Després, quan vam arribar a dalt vam haver de dibuixar, pintar i escriure. La Maria, la nostra monitora, ens va ajudar a fer-ho tot. Vam anar i tornar amb autocar i com que no hi havia pel·lícula vam haver de cantar cançons… Quan vam arribar a l’escola no vam pujar a la classe, vam quedar-nos al pati. Van arribar els pares i vam marxar cap a casa.

Adama Dyan Barry 4t D


4