Menú

Arribada del Carnestoltes

Aquesta setmana  s’ha celebrat l’arribada del Carnestoltes tant a l’edifici de primària com de secundària.

A primària, de dilluns a dijous s’ha portat un motiu diferent i el divendres es va fer una rua per la vora de l’escola perquè tothom que volgués ens anés a veure.

A secundària, com cada any, cada curs ha proposat una agenda especial per portar cada dia una disfressa diferent. Els cursos de 1r, 2n i 3r al llarg de la setmana s’han disfressat de: gòtics, xonis, d’un sol color, de gala i amb pijama. El divendres, l’últim dia, han decidit sorprendre’ns i disfressar-se d’un personatge lliure. En canvi, el curs de 4t, a causa de les proves de competències bàsiques només s’han pogut disfressar el dijous de gala i el divendres amb pijama.

Esperem que tothom hagi gaudit.

Ariadna Torrent, Annabel Maymí i Nil Moreno

1

Categories:   Secundària