A mitjans d’aquest mes d’abril hem fet una sortida. L’excursió consistia en anar a seguir el curs del riu Congost i veure el curs alt , el curs mitjà i el curs baix.

Primer de tot, vam anar a la riera de Martinet (Aiguafreda). Allà vam poder observar la fauna i la vegetació, també vàrem poder veure que estava ben conservat que el riu aquí està en bon estat. També vam apreciar que no hi havia cap tipus d’edifici ni fàbriques al seu voltant.

Després vam anar a veure el riu al seu pas per Granollers. Allà vam estar una estona observant la fauna i la diferent vegetació i no hi havia tanta com a la riera de Martinet. Encara que sí que hi havia diferents curiositats sobre la vegetació. Al seu voltant hi havia alguns edificis i fàbriques.

Al final del trajecte vam anar al Besòs (St. Adrià del Besòs). Allà vam observar que pràcticament no hi havia vegetació i que hi havia molt poca fauna. També vam observar que tot el que hi havia al voltant eren edificis i fàbriques.

Vam aprendre moltes coses relacionades amb el riu i els seus tres diferents cursos.

TATIANA FARRENY i ANA OCHOA

1r ESO D

By ELCRIT