Un nou curs comença!

Ja som a 6è de primària!

Molts dels alumnes ja fa 9 anys que estem a l’Escola Pia, i ara estem només a un any d’anar a l’ESO! Durant tot aquest temps que hem passat aquí a l’escola els mestres i les mestres ens han ensenyat moltes coses, però sobretot a créixer com a persones, i volem que sàpiguen que els estem molt agraïts.

Ara, ens hem convertit en els més grans de l’escola i, com que som més responsables, hem de donar bon exemple als nens i nenes més petits que aquest any han començat P3. A més, seran els nostres agermanats i això sempre ens fa molta il·lusió perquè els podem ensenyar i ajudar en moltes coses.

Canviant de tema, com ja sabeu, fa més o menys dos anys que l’escola va decidir fer unes grans obres! El curs passat van acabar la primera part d’aquest procés, i la veritat és que ha quedat xulíssim! Els alumnes de 5è i 6è de primària hem estat aprofitant alguns d’aquests espais nous, com les aules d’informàtica i les aules de Primària Musical. Aquest estiu van començar ja la segona part de les obres, i van enderrocar l’església! Segur que us n’heu adonat oi? La veritat és que es troba una mica a faltar… Com que ja no existeix la porta de l’església s’han hagut de reorganitzar totes les entrades i sortides dels nens i nenes de l’escola.

Però bé, entre tots i totes segur que ens anirem adaptant a tots aquests canvis i a aquest nou inici de curs 2018-2019, que us podem assegurar, l’hem agafat amb moltes ganes! 🙂

Abril Díaz

Laia Requena

6èC

5