El divendres 12 d’abril van venir dos policies locals a fer-nos una xerrada sobre les pantalles i la privacitat en les xarxes socials, anomenada “Pantalles segures”.

Es van tractar diferents temes relacionats amb les xarxes socials com: el sexting, el grooming, el ciberbullying… Això ens va fer reflexionar sobre el poc control que tenim sobre la nostre privacitat quan pengem alguna cosa a les xarxes, i que hem de tenir molt en compte amb quines persones ens relacionem a través d’elles, ja que no tot es el que sembla. 

Mentres es parlava d’aquests temes s’aplicava una dinámica que feia que els alumnes estiguessin més implicats a la xerrada. Durant tot el temps la majoria de membres van participar i escoltar, cosa que ens va permetre aprendre i divertir-nos. També ens van ensenyar alguns vídeos on es parlava dels temes que anteriorment s’havien presentat. Després de mirar els vídeos feiem una reflexió conjunta.

La majoria d’alumnes van acabar satisfets amb la xerrada. Després d’aquesta xerrada tots ens vam anar amb més consciència a l’hora d’utilitzar pantalles.

Carla Prats

By ELCRIT