Què tenen en comú: una baixera per a què no et piquin els mosquits, compreses ecològiques, gasses per fer primeres cures, texans pel mal de genolls, plantilles per evitar olors i fongs, rajoles fàcils de rentar sense detergents, neoprè i lentilles per protegir-nos del sol i crema tèrmica per no passar fred?

Doncs que totes contenen nanopartícules.

Els nostres fills de tercer de l’ ESO han estat treballant a l’Itinerari d’aprenentatge sobre nanociència i nanotecnologia,.

El dilluns 18 de febrer a la tarda, a les 15:00 hores, van convidar-nos a les presentacions dels seus projectes finals que consistien en crear i desenvolupar un producte amb nanopartícules.

Hem escoltat les exposicions i hem pogut veure que han treballat molt i han tingut unes idees sorprenents i molt bones. També s’han expressat molt bé, de forma molt entenedora mostrant-nos els seus prototips i la projecció dels treballs a la classe.

Hem gaudit d’uns “macrotreballs” sobre “nanociència”.

M.José Garcia

Mare alumna 3r ESO C

By ELCRIT