Al llarg d’aquest segon trimestre el Monstre de Colors ha invadit P3 i ens ha ensenyat algunes de les emocions que podem sentir, i com les manifestem. Ha estat un treball molt bonic i que agrada molt als nens i nenes, ja que de seguida se senten identificats amb el petit Monstre.

Per tal d’anar interioritzant les emocions que sentim, hem explicat el conte. Després, hem fet els monstres dels diferents colors utilitzant diferents tècniques plàstiques, i hem introduït una graella a l’aula on diàriament posem la nostra foto al monstre del color del qual ens sentim aquell dia.

Per fer la cloenda del treball vam veure les titelles del conte, i el Monstre ens va regalar una corona del color de l’emoció que cada nen triava.

Ara només queda seguir cuidant les nostres emocions dia a dia!

Mestres de P3

2