Al tornar de les vacances de NADAL hem notat com el fred s’ha apoderat dels nostres carrers i a l’escola hem començat a treballar l’hivern.

Els nens i les nenes de P3 s’ho estan passant molt bé realitzant totes les propostes que els anem fent. Algunes d’elles són pintar amb els colors de l’hivern, experimentar amb neu feta per ells, llegir i mirar tot els contes sobre l’estació que ens ha preparat la Pilar des de la biblioteca, pintar neu amb els pals de les orelles, fer ninots de neu amb plastilina blanca, o barrejar els colors de l’hivern tot trepitjant plàstic de bombolles!

A més a més, a cada classe hem preparat un petit raconet amb totes les coses que ens porteu des de casa; imatges, contes…

Esperem que us abrigueu força i disfruteu d’aquesta bonica i gèlida estació de l’any.

Mestres de P3

By ELCRIT