El divendres 10 de maig els alumnes de 6è vam celebrar la semifinal de la Champions Book. 6èA competia amb 6èC, i 6èB amb 6èD. Després de molts nervis, es va decidir que 6èC i 6èD passaven a l’esperada gran final.

Per fi, el dilluns 13 de maig totes les classes de 6è vam anar a la sala Àgora del 4t pis i 6èC i 6èD vam començar amb les preguntes.

Hi havia nens i nenes que animaven a una classe o una altra. Gràcies a ells es va crear molt bon ambient durant l’espera. Finalment, vam quedar 12 a 13! Proclamant a 6èC guanyador per segon any consecutiu de la Final de la Champions Book 2019!!!

Tots nosaltres volem agraïr als lectors de totes les classes de 6è per haver participat, i gràcies a la Pilar per haver organitzat una Champions Book tan fantàstica com aquesta!

Abril Díaz
Laia Requena
6èC

By ELCRIT