Menú

6èC és proclamat guanyador de la Champions Book 2019!

El divendres 10 de maig els alumnes de 6è vam celebrar la semifinal de la Champions Book. 6èA competia amb 6èC, i 6èB amb 6èD. Després de molts nervis, es va decidir que 6èC i 6èD passaven a l’esperada gran final.

Per fi, el dilluns 13 de maig totes les classes de 6è vam anar a la sala Àgora del 4t pis i 6èC i 6èD vam començar amb les preguntes.

Hi havia nens i nenes que animaven a una classe o una altra. Gràcies a ells es va crear molt bon ambient durant l’espera. Finalment, vam quedar 12 a 13! Proclamant a 6èC guanyador per segon any consecutiu de la Final de la Champions Book 2019!!!

Tots nosaltres volem agraïr als lectors de totes les classes de 6è per haver participat, i gràcies a la Pilar per haver organitzat una Champions Book tan fantàstica com aquesta!

Abril Díaz
Laia Requena
6èC

4

Categories:   Primària